fredag 19 september 2008

Raw middag


Inspirerad av Zen Habits, Petras och Topphälsa-Kristinas bloggar körde jag en raw choco till frukost imorse (se inlägget nedan), och en egenkomponerad middag med tapenade som bas. Testade Renée Voltaires raw food-kex (linfrön mm) och de var goda, smakade helt annorlunda än vad jag tänkt mig! Ekologiska dadlar till efterrätt.
På bilden: Zucchinirullar med tapenade, eko-tomater, paprika, raw food kex med tapenade, eko-morot, egenodlade alfalfagroddar.


2 kommentarer:

Anonym sa...

Wow! Vilken fantastisk middag. Nu fick jag lite rawfood-pepp igen :)

Anonym sa...

Hej!

Vacker tallrik. Tror jag länkar till din blogg också. Kanske hamnar under Raw-kategorin en vacker dag, eller? ;)

Allt gott!

Mvh,

Pierre i Järna
http://rawild.wordpress.com/